Ιαπωνία: Αγνοούνται επιβάτες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής που συγκρούστηκε με αυτό της Japan Airlines (LIVE)

Ιαπωνία: Αγνοούνται επιβάτες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής που συγκρούστηκε με αυτό της Japan Airlines (LIVE)

Η Japan Airlines ανακοίνωσε ότι οι 379 επιβάτες και πλήρωμα του αεροσκάφους που τυλίχθηκε στις φλόγες στο αεροδρόμιο Χανέντα στην Ιαπωνία, έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ,  το δίκτυο TBS μετέδωσε ότι αγνοούνται πέντε από τα έξι μέλη του πληρώματος της ακτοφυλακής, που επέβαιναν στο αεροσκάφος το οποίο συγκρούστηκε με αυτό της Japan Airlines.

LIVE εικόνα από το σημείο

https://www.youtube.com/watch?v=9kZfoQbT8lU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ΝΗΚ δείχνουν το αεροσκάφος να έχει τυλιχτεί στις φλόγες ενώ είναι καθηλωμένο στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου και επιβάτες του να απομακρύνονται από αυτό χρησιμοποιώντας την φουσκωτή τσουλήθρα εγκατάλειψης αεροσκάφους. Επίσης πυροσβέστες φαίνονται να βρίσκονται επί τόπου και να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εκπρόσωπος της Japan Airlines ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σιν-Τσιτόζ του Χοκάιντο στη βόρεια Ιαπωνία και η φωτιά εκδηλώθηκε όταν αυτό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανέντα το απόγευμα της Τρίτης τοπική ώρα.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο τρόμος μέσα από το φλεγόμενο αεροσκάφος της Japan Airlines (Video)

Συναγερμός στην Ιαπωνία: Αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα της προσγείωσης – Συγκλονιστικές εικόνες (LIVE)

Η στιγμή που το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες

Σοκάρουν οι εικόνες από το φλεγόμενο αεροσκάφος της Japan Airlines, στο αεροδρόμιο Χανέντα, που δείχνουν επιβάτες να το εγκαταλείπουν.

Οι 379 επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος με ασφάλεια σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Σημειώνεται ότι φωτιά πήρε και ο διάδρομος προσγείωσης ενώ έχει σταματήσει η λειτουργία του αεροδρομίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter