Ιαπωνία: Το εντυπωσιακό φεστιβάλ γονιμότητας στο Κομάκι (video & εικόνες)

Ιαπωνία: Το εντυπωσιακό φεστιβάλ γονιμότητας στο Κομάκι (video & εικόνες)

Ένα γιγαντιαίο πέος – ρέπλικα περιφερόταν στους δρόμους της Κομάκι, μιας πόλης στη Νότια Ιαπωνία, ενώ χιλιάδες επισκέπτες παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

Όλα αυτά στο ετήσιο φεστιβάλ Honen Matsuri προσελκύει τεράστια πλήθη για τον εορτασμό της γονιμότητας. Το φεστιβάλ, το οποίο λέγεται ότι διοργανώνεται για περισσότερα από 1.000 χρόνια, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην πόλη Κομάκι.

Οι ντόπιοι άντρες με αθλητικές λευκές ρόμπες και μαύρα καπέλα μετέφεραν το “O-owasegata”, ένα τεράστιο ξύλινο πέος, ψηλά και περιστρεφόμενα γύρω από εκείνους που συγκεντρώθηκαν παρακολουθώντας, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με τα τηλέφωνα τους.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να αγγίξουν το ξύλινο πέος καθώς η παράδοση λέει ότι η πράξη θα φέρει καλή συγκομιδή στους αγρότες και τη γονιμότητα σε νεαρά ζευγάρια. Ένα νέο O-owasegata είναι χαραγμένο κάθε χρόνο για την περίσταση.

Το τεράστιο πέος παραδόθηκε για να …ξεκουραστεί σε έναν τοπικό ναό στον οποίο οι άνθρωποι παρατάσσονται για να αποτίσουν φόρο τιμής. Άλλοι δοκίμασαν λιχουδιές σε σχήμα πέους, όπως κέικ και καραμέλες.

Πηγή:rt.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter