Ιάσονας Αποστολόπουλος: Κι επίσημα ο Μητσοτάκης είναι ο Όρμπαν του Νότου

Ιάσονας Αποστολόπουλος: Κι επίσημα ο Μητσοτάκης είναι ο Όρμπαν του Νότου

Ο Έλληνας διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος με μια ανάρτηση του στο facebook συγκρίνει  τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκηκαι πόσο δίκιο έχει!!

Υπενθυμίζεται πως μετά το πόρισμα της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης), σχετικά, με την στάση της Ελλάδας και της Frontex στο ευαίσθητο θέμα επαναπροώθησης  προσφύγων στα ελληνικά σύνορα και την πρόταση αναστολής της χρηματοδότησης της Frontex σε Ελλάδα και Ουγγαρία λόγω παραβίασης του Ευρωπαϊκού Δικαίου, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καταδικάζει την χώρα μας στον πάτο του κουβά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου:

Ξεκίνησαν οι θεσμικές καταδίκες. Κι επίσημα ο Μητσοτάκης είναι ο Όρμπαν του Νότου.

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανέστειλε την χρηματοδότηση της Frontex μόνο σε Ελλάδα και Ουγγαρία! Γιατί;

Το πόρισμα της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Frontex όχι μόνο επαναπροωθούν πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα, αλλά το συγκαλύπτουν μεθοδευμένα.

Το πόρισμα (πάνω από 200 σελίδες) αποδίδει βαρύτατες κατηγορίες στον διευθυντή της Frontex (Leggeri) και σε άλλα δύο ανώτατα στελέχη για συστηματική συγκάλυψη επαναπροωθήσεων στα ελληνικά σύνορα.

Την ίδια στιγμή, το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, ΕΔΔΑ, ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα και υποχρέωσε την Ελλάδα να διασώσει και να περιθάλψει τους 34 εγκλωβισμένους πρόσφυγες σε νησίδα του Έβρου.

Κι αυτοί Τούρκοι πράκτορες και ανθέλληνες είναι να υποθέσω έτσι»;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter