Iάσονας Τριανταφυλλίδης για metoo: Ή μιλάς εκείνη την ώρα ή το κλείνεις… Έξαλλη η Γερμανού (video)

Iάσονας Τριανταφυλλίδης για metoo: Ή μιλάς εκείνη την ώρα ή το κλείνεις…  Έξαλλη η Γερμανού (video)

Απαράδεκτες δηλώσεις από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το metoo και τα θύματα.

Ο δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αν και δε νομίζω η παρουσιάστρια να τον καλούσε αν ήξερε τις απόψεις του.

Ο «κρίνω τους πάντες και έχω άποψη για όλα» αμφισβήτησε με τα λεγόμενα του την κρίση και τις προθέσεις των θυμάτων. Σύμφωνα, με εκείνον η κακοποίηση είναι υποκειμενική και  πως μπορεί τα κίνητρα να είναι ζήλια για την επιτυχία κάποιου άλλου, ακόμα και εκβιασμός.

Σας σηκώθηκε η τρίχα; Έρχεται κι άλλο… ο κύριος Τριανταφυλλίδης κοστολογεί ακριβά την αξιοπρέπεια και είναι του δόγματος «γιατί τώρα;», με λίγα λόγια ή μιλάς εκείνη την ώρα, ανεξάρτητα αν έχεις τη δύναμη και το κουράγιο ή το βουλώνεις και υπομένεις το τραύμα σου μια ζωή.

Ο Τριανταφυλλίδης είχε προκαλέσει και στο παρελθόν με τις δηλώσεις του όταν με κείμενο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τον Φεβρουάριο του 2021, είχε γράψει πως «τάσσομαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη που είναι ένας αυθεντικός, μεγάλος καλλιτέχνης, που είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και που ώρες ώρες είναι και εκρηκτικός σαν χαρακτήρας – χωρίς αμφιβολία».

Πρέπει, δηλαδή πάλι να εξηγήσουμε πως το ταλέντο δεν νομιμοποιεί καμία κακοποιητική συμπεριφορά.

Επίσης, το πότε θα μιλήσει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί θα το αποφασίσει εκείνος και μόνο εκείνος, χωρίς να ρωτήσει κανέναν Τριανταφυλλίδη.

Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και αυτόν τον χρόνο τον ορίζουν οι ίδιοι.

Τέλος, καλά θα κάνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης να ξεθάψει καμία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάνοντας τα συνήθη ρεπορτάζ του και να αφήσει το metoo να εξελίξει την διαδρομή που πολύ σωστά έχει πάρει, μακριά από «ταλαντούχους» και «αυλικούς».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter