Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ιατρικός Σύλλογος: Αφού εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια, πάμε στον Εισαγγελέα για τα δεδουλευμένα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχοντας εξαντλήσει κάθε άλλη προσπάθεια, προχώρησε σε αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, την οποία κατέθεσε σήμερα.

Ζητά από τις εισαγγελικές αρχές την εκ μέρους τους διερεύνηση για τυχόν ποινικές ευθύνες εκείνων που αν και όφειλαν, με πράξεις ή παραλείψεις τους προβαίνουν στην κατ’ εξακολούθηση παρακράτηση δεδουλευμένων αποδοχών από παρασχεθείσες υπηρεσίες των ιατρών μελών του συμβεβλημένων με το ΕΟΠΥΥ.

Επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι τόσο ο ΙΣΑ όσο και μέλη του έχουν διαμαρτυρηθεί, ενώ ερωτήσεις για το θέμα αυτό έχουν γίνει στη Βουλή, πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας δημόσιες αναφορές και καταγγελίες από τις οποίες προκύπτει αβίαστα ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις εισφορές των ταμείων, η "τρύπα” στο ταμείο του Οργανισμού ολοένα μεγαλώνει.

Συγκεκριμένα, το ζήτημα διογκώθηκε γιατί φορείς κοινωνικής ασφάλισης δεν αποδίδουν εγκαίρως ή καθόλου στον ΕΟΠΥΥ τις εισφορές που έχουν εισπράξει.

Ο Ιατρικός Σύλλογος θα παρακολουθήσει το θέμα για την δικαίωση των ιατρών μελών του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.