«Ιδανικό το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Μουντιάλ 2030»

«Ιδανικό το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Μουντιάλ 2030»

Τέσσερις Βαλκανικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, θα υποβάλουν υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 (και του Euro 2028).

Ο υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η χώρα του θα διαθέσει για το εγχείρημα 4 γήπεδα, ενώ επισήμανε ότι το ΟΑΚΑ είναι το κατάλληλο στάδιο για να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης.

«Εμείς ως Βουλγαρία, όσον αφορά τη συμμετοχή μας στην υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με τις Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα, τονίζουμε ότι σκοπεύουμε να διαθέσουμε 4 στάδια. Το εθνικό, που βρίσκεται στη Σόφια, άλλο ένα στην πρωτεύουσα και δυο γήπεδα σε Βάρνα και Πλόβντιβ. Το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, είναι το προτιμότερο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης, αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Κράλεβ! Οι συζητήσεις για την συνδιοργάνωση του Μουντιάλ 2030 από τις Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα συνεχίζονται και έχει δοθεί εντολή από την πολιτική ηγεσία των χωρών να συνταχθεί ο σχετικός φάκελος διεκδίκησης της διοργάνωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter