Ιδανικός ως… ανοιξιάτικος ο καιρός των Χριστουγέννων

Ιδανικός ως… ανοιξιάτικος ο καιρός των Χριστουγέννων

Με τοπικές νεφώσεις και βροχές στις Σποράδες, στη Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, ξεκίνησε η Παραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. 

Τοπικές χιονοπτώσεις εκδηλώνονται σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 700 μέτρων. Τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στην Κρήτη και στο Νότιο Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι που στο Αιγαίο δεν ξεπερνούν τα 7 με 8 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικά φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ, θα παρουσιάσουν μικρή περαιτέρω εξασθένηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χριστούγεννα με μικρή άνοδο

Ανήμερα των Χριστουγέννων, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Εξαίρεση αποτελεί το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και η Κρήτη, όπου οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες. Ασθενείς, τοπικές βροχές αναμένονται μόνο στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, οι οποίες όμως από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι που στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ και μόνο στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ, θα παρουσιάσουν περαιτέρω εξασθένηση από το μεσημέρι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter