Ιδιωτική τηλεόραση με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο Docville την Κυριακή με το Documento

Ιδιωτική τηλεόραση με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο Docville την Κυριακή με το Documento

Ποιες ρυθμίσεις προς όφελος των καναλαρχών έφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αποτέλεσμα το κράτος να είναι βασικός χρηματοδότης των τηλεοπτικών σειρών μυθοπλασίας. Μιλούν η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Μάριος Κάτσης και ο Λευτέρης Κρέτσος. Στο ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης.

Η Γιοβάννα μιλάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίμη Πλέσσα, την Τζένη Βάνου, τη Νάνα Μούσχουρη, αλλά και για τις ημέρες που «κατέκτησε» τη Γεωργία.

Ο διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος μιλάει με την Αφροδίτη Ερμίδη για τη ζωή στην Αίγυπτο και τα ίχνη του ελληνισμού στη χώρα του Νείλου.

Κεραμεικός σε εγκατάλειψη και εργαζόμενοι υπό διωγμό: απαξίωση, φθορά και τιμωρητική συμπεριφορά απέναντι σε απλήρωτους συμβασιούχους από το υπουργείο Πολιτισμού. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Ο διασώστης προσφύγων Ιάσονας Αποστολόπουλος μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή την Αντιρατσιστική Γιορτή που γίνεται στην πλατεία Πρωτομαγιάς στις 25 Σεπτεμβρίου.

O Στάθης Γκότσης, γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων, γράφει για το φαινόμενο της «αναντικατάστατης» Λίνας Μενδώνη.

Μια καίρια συζήτηση με τον καθηγητή του ΕΚΠΑ Γιώργο Πλειό με τον Παναγιώτη Φρούντζο με αφορμή την έκδοση της μελέτης του για τις παραποιημένες ειδήσεις.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης καταθέτει μια προσωπική ιστορία από την εποχή του ελληνικού εμφυλίου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter