Με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

Ιδιωτική εταιρεία αγόρασε το διαμέρισμα του Ψυχάρη στο Κολωνάκι - Πόσα έδωσε

Με ένα ευρώ πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς η ιδιωτική εταιρεία ZILVEREN INVESTMENTS απέκτησε πριν λίγα λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της Χριστίνας Τσούτσουρα, συζύγου του εξαφανισμένου εκδότη Σταύρου Ψυχάρη.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ρετιρέ των 184 τ.μ., στη γωνία Φωκυλίδου και Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι, είχε οριστεί σε 478.000 ευρώ. Το διαμέρισμα το οποίο εκπλειστηριάστηκε ηλεκτρονικά διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, τραπεζαρία και δύο λουτρά. Δεν πρόκειται ωστόσο για την κύρια κατοικία του έκπτωτου εκδότη του ΔΟΛ, καθώς το πάλαι ποτέ λαμπρό ζεύγος φέρεται να κατοικεί στη Λυκαβηττού, επίσης στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, η πλειοδότρια εταιρεία ZILVEREN INVESTMENTS έχει ιδρύσει από το 2016 υποκατάστημα στην Ελλάδα με σκοπό την εκμετάλλευση και εμπορική αξιοποίηση ακινήτων κάθε είδους και μορφής, όπως π.χ. αστικών ακινήτων – διαμερισμάτων, οικοπέδων κλ.π., την ανέγερση κτισμάτων, την τουριστική εκμίσθωση με βραχείας ή μακράς διαρκείας συμβάσεις μίσθωσης, την μεταπώληση των ανωτέρω ακινήτων και κάθε συναφή δραστηριότητα ακινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο μήνες στο ηλεκτρονικό σφυρί έβγαλε η Alpha Bank και την παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, η οποία πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ, τίμημα υπερδιπλάσιο από την τιμή πρώτης προσφοράς που ανερχόταν σε 4,7 εκατ. ευρώ, ενώ προσφορές υπέβαλαν πέντε υποψήφιοι αγοραστές.

Πλειοδότης για τη βίλα που βρίσκεται στη θέση "Μετόχι" Αγίου Αιμιλιανού του Πορτοχελίου, σε οικόπεδο 20,7 στρεμμάτων, αναδείχθηκε Ελβετός υπήκοος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.