Ιδού η κατά Μενδώνη και Ταχιάο ανύπαρκτη μελέτη - λύση για τα αρχαία

Τα αρχαία ευρήματα του σταθμού Βενιζέλου στο μετρό Θεσσαλονίκης

Πώς αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ να δηλώσει ότι θα προβεί σε οριστική διευθέτηση για των μοναδικών βυζαντινών αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου του υπό κατασκευή μετρό Θεσσαλονίκης; 

Ποιος τον συμβούλεψε; Πήρε μόνος την απόφαση; Αν ναι, γιατί δεν του έδειξαν την υπάρχουσα μελέτη; Ποιος ήθελε να ανατρέψει την απόφαση; Υπάρχουν συμφέροντα που εξυπηρετούνται από τη νέα απόφαση; Η σκέψη των περισσότερων –αν όχι όλων– πηγαίνει στην επιτακτική εντολή: follow the money...

Και αφού υπάρχει μελέτη, όλοι, από το υπουργείο μέχρι τη μιντιακή μονοφωνική συμπολιτευόμενη αυτοκρατορία, έσπευσαν να την αποδομήσουν για να βρεθεί δικαιολογία ώστε να περάσει αβρόχοις ποσί η νεότερη.

Οι συνδικαλιστική παράταξη Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση στο υπουργείο Πολιτισμού βγάζει στη φόρα τη « δήθεν λύση του 2017» που ήταν «ανύπαρκτη» κατά το υπουργείο. «Δηλαδή», όπως λένε, «μας πληροφορούν ότι η Αττικό Μετρό δεν πήρε ποτέ την με αρ. 1398(α)/23-1-2017 απόφαση ΔΣ με θέμα το να να παρουσιάσει στο ΚΑΣ την Μελέτη ανασχεδιασμού του σταθμού Βενιζέλου (δείτε στις φωτογραφίες την απόφαση που… δεν υπάρχει, αλλά κατατέθηκε στα πρακτικά του ΚΑΣ για να απαντηθούν τα ψέματα του Ν. Ταχιάου);».

Πηγή: eakyppo.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.