Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα Κέιμαν

Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα Κέιμαν

Δικαιωμένη δηλώνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ και όχι της Μαρέβας.

 Το πρώτο που έχει να πει κάποιος είναι πως συστηματικά η οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη μπερδεύει ή χρησιμοποιεί το κόμμα για κάλυψη. Γιατί αν αισθάνεται δικαιωμένη η Μαρέβα το δηλώνει η Μαρέβα και όχι κύκλοι της ΝΔ, ανώνυμοι και τεμνόμενοι με τα παπαγαλάκια.

Το δεύτερο είναι πως αν την ικανοποιεί η απόφαση που λέει ξεκάθαρα πως η κυρία Μητσοτάκη ήταν σε βολική διάσταση με τον Κυριάκο, απέκτησε περιουσιακά στοιχεία ξαφνικά όπως το σπίτι του Βολταίρου τα οποία δεν ελέγχθηκαν στα πλαίσια ελέγχου του Πόθεν Έσχες γιατί δεν κατέθεσε δήλωση, τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Αν όμως το ζεύγος Μητσοτάκη τώρα δικαιώνεται, οφείλει να μην ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση σε ό,τι αφορά την ουσία της. Διαφορετικά αποδέχεται πως η απόφαση δεν λέει όσα λένε ότι λέει και απλώς ηττήθηκαν όπως άλλωστε ήταν λογικό να γίνει. Αν καταθέσουν έφεση προφανώς νομικά θα υποστηρίξουν ότι δεν είναι δίκαιη η απόφαση και πρέπει να ανατραπεί. Να ανατραπεί όμως η απόφαση που τους δικαιώνει; Είναι δυνατόν; Σε κάθε περίπτωση ιδού η Ρόδος , ιδού και τα Κέιμαν που θα έλεγαν και οι ίδιοι.

Κύκλοι Documento

Διαβάστε ακόμη: Απόφαση δικαστηρίου: Όσα έγραψε το Documento για offshore Μαρέβας, πόθεν έσχες, διάσταση και σπίτι στο Παρίσι είναι αληθή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter