Iδού ποιος είναι o «κουκουλοφόρος» του οποίου τη σύλληψη απέτρεψε ο αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ αστυνομικός (Video)

Iδού ποιος είναι o «κουκουλοφόρος» του οποίου τη σύλληψη απέτρεψε ο αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ αστυνομικός (Video)

Αδιάψευστο οπτικοακουστικό υλικό ήρθε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας άλλη ένα fake news από την κυβέρνηση και τα αστυνομικά παπαγαλάκια της που τη συνδράμουν, σχετικά με το δήθεν συμβάν με Αστυνομικό που υπηρετεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο οποίος δήθεν απέτρεψε τη σύλληψη κουκουλοφόρου.

Ο εν λόγω αστυνομικός που υποτίθεται ότι απέτρεψε τη σύλληψη «κουκουλοφόρου» κατά τη μεγάλη διαδήλωση της  Πέμπτης είναι αποσπασμένος αστυνομικός στον ΣΥΡΙΖΑ και συνόδευε τον 67χρονο Άγγελο Γκόγκογλου, ο οποίος προέρχεται από μια ιστορική οικογένεια του αντιδικτατορικού αγώνα, και σήμερα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Για το θέμα αυτό ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Τελικά ο δήθεν κουκουλοφόρος δεν ήταν άλλος από το 67χρονο στέλεχος της Αριστεράς, που, δεκαετίες τώρα, χωρίς καμία «κουκούλα», συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του λαού & της Αριστεράς, Άγγελο Γκόγκογλου. Λάθος ή ατυχία των εκτελεστικών οργάνων; Το πράγμα θα ήταν αστείο αν δεν αποκάλυπτε προθέσεις & τάσεις επικίνδυνες για τη δημοκρατία. Καλλιεργούν το φόβο, αναβιώνουν τον αυταρχισμό, οργανώνουν προβοκάτσιες διότι δεν εμπιστεύονται το λαό, φοβούνται την κοινωνία».

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό βίντεο που “παίχτηκε” στην εκπομπή Kontra 24 με τη δημοσιογράφο Α. Γιάμαλη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter