Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ιδρύονται δύο νέα Πρωτοδικεία στην Αττική

Σύσκεψη με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και Δημάρχους, κατά την οποία συζητήθηκε η χωροθέτηση των δύο νέων Πρωτοδικείων που πρόκειται να συσταθούν στην Αττική είχε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής .

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προωθεί , όπως είναι γνωστό, την ενεργοποίηση του νόμου

1183/1981, που προβλέπει τη λειτουργία δύο ακόμη Πρωτοδικείων στην Περιφέρεια Αττικής, τα οποία θα συμβάλλουν στη μείωση δικαστικών εκκρεμοτήτων πολλών ετών.

Η επόμενη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ορίστηκε ήση για την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν: ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Θεόδωρος Σχινάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικού Τομέα κ. Σπύρος Τζόκας και Βορείου Τομέα κ. Γιώργος Καραμέρος, καθώς και οι Δήμαρχοι Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.