Ιεράπετρα: Εκταφή θύματος ανθρωποκτονίας αποκάλυψε τον 45χρονο δράστη

Ιεράπετρα: Εκταφή θύματος ανθρωποκτονίας αποκάλυψε τον 45χρονο δράστη

Στη σύλληψη ενός 45χρονου για ανθρωποκτονία, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Αγίου Νικολάου προχώρησαν σήμερα, οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή (7/4) σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στην οικία του από οικείο πρόσωπο, ο 65χρονος αλλοδαπός, με τις αρχικές ενδείξεις να δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που ο 65χρονος αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, η έρευνα που ακολούθησε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, συλλέχθηκαν στοιχεία και από την ανάλυση, επισκόπηση και συνεκτίμηση τους, προέκυψε ως δράστης ο 45χρονος ημεδαπός. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακριτικής Αρχής για να απολογηθεί.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Διαβάστε επίσης:

Βλοχός Καρδίτσας: 115 οικογένειες ζητούν τη μετεγκατάστασή τους

Κωστής Μανιουδάκης: Ύποπτοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο οι τέσσερις αστυνομικοί

Έγκλημα Τέμπη – Παύλος Ασλανίδης: «Σκεφτόμαστε σοβαρά να ζητήσουμε εκταφή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter