Ιεράπετρα: Κρίσιμες ώρες για τον 10χρονο που τραυματίστηκε με τζετ σκι – Συνελήφθη ο επιχειρηματίας

Ιεράπετρα: Κρίσιμες ώρες για τον 10χρονο που τραυματίστηκε με τζετ σκι – Συνελήφθη ο επιχειρηματίας

Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 10χρονο παιδί που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Όλα έγιναν όταν το τζετ στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε ξύλινη κατασκευή στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr το 10χρονο αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο οδηγός του τζετ σκι φέρεται να είχε στα πόδια του το 10χρονο αγοράκι, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και παρέκλινε της πορείας του.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα ο δεκάχρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και ελαφρά ο οδηγός του τζετ σκι.

Σύμφωνα με το λιμενικό ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής συνελήφθη για παραβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Η ανακοίνωση από το λιμενικό για το ατύχημα στην Ιεράπετρα

«Ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας για τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός 32χρονου ημεδαπού και ενός 10χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι επέβαιναν σε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski) στην περιοχή Όρμου Μακρύ Γιαλού, Ιεράπετρας.

O 10χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο 32χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό όχημα.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter