Ιερέας σε γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε κατά τη θεία Κοινωνία: «Κλείσε κυρά μου το στόμα σου, δε θα κολλήσεις τίποτα»

Ιερέας σε γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε κατά τη θεία Κοινωνία: «Κλείσε κυρά μου το στόμα σου, δε θα κολλήσεις τίποτα»

Ο ιερέας της εκκλησίας κοινωνούσε τους πιστούς όχι με τον ενδεδειγμένο τρόπο της ρίψης της θείας κοινωνίας από απόσταση αλλά τοποθετώντας το κουτάλι μέσα στο στόμα.

Αυτό μας κατήγγειλε ότι συνέβη στην πρωινή λειτουργία της 2/8 στο ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα η Ανδριάνα Ματζωρή, η οποία ήθελε μεν να κοινωνήσει αλλά με ασφαλή τρόπο.

Όταν όμως έφτασε η σειρά της, ο ιερέας αιφνιδιαστικά της “έχωσε το κουτάλι μέσα στο στόμα” και νευριασμένος της είπε “κλείσε κυρά μου το στόμα σου, δε θα κολλήσεις τίποτα”. Η απάντηση του ιερέα όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε ήταν “αν σ’αρέσει, εδώ έτσι γίνεται, αν δε σ’αρέσει να μην ξανάρθεις”

Η καταγγέλουσα περιγράφει πως υπήρχε συνωστισμός στον ναό χωρίς να τηρείται το μέτρο ασφαλείας της απόστασης του 1,5μ ανά άτομο αλλά ούτε και της αναλογίας του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ

Κρίνοντας ότι η παραπάνω συμπεριφορά είναι “εγκληματική” απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. Κι εκεί όμως συνάντησε αντίσταση, με τον αξιωματικό υπηρεσίας να κωλύεται να αναζητήσει το όνομα του ιερέα, παρουσιάζοντας ως δικαιολογία την έλλειψη αστυνομικών.

Ας δεχθούμε ως βέβαιο ότι οι εκκλησιαζόμενοι δεν ανήκαν στη νεολαία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter