Ιερόδουλη γέννησε το παιδί της και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη δουλειά μισή ώρα αργότερα

Ιερόδουλη γέννησε το παιδί της και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη δουλειά μισή ώρα αργότερα

Αποκαλυπτική για τις άθλιες συνθήκες που υφίστανται οι γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ είναι η περίπτωση ιερόδουλης στη Βρετανία, η οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει στην εργασία της μόλις μισή ώρα αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται μαρτυρία αστυνομικού από το Κοινοτικό Γραφείο Υποστήριξης της Αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε στην Hull’s Hessle Road, στην οποίαν εκδίδονται γύρω στις 40 γυναίκες. Οι περισσότερες από αυτές έχουν υποστεί κάποιας μορφής φυσική και σεξουαλική βία, ενώ άλλες είναι άστεγες και κοιμούνται σε παγκάκια.

Η αστυνομικός που μίλησε στη Daily Mail ανέφερε ότι τα ψυχολογικά προβλήματα είναι συνήθη στις ιερόδουλες, πολλές εκ των οποίων είναι θύματα κυκλωμάτων τράφικινγκ.

«Φοβάμαι ότι δεν πρόκειται για σενάριο του Pretty Woman», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομικός. «Δεν θα έρθει κανένας πλούσιος πελάτης να κάνει αυτές τις γυναίκες να πατήσουν στα πόδια τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι στο εξής. Και το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι γυναίκες δεν θα έρθουν να μας μιλήσουν. Η αυτοεκτίμησή τους είναι τόσο χαμηλή ώστε να απολαμβάνουν το ότι δέχονται κάποιου είδους προσοχή, και αυτό είναι το πιο λυπηρό».

«Υπάρχει η αντίληψη ότι όλες αυτές οι γυναίκες έχουν οφέλη, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Για πολλές, αυτή είναι η μόνη πηγή εισοδήματός τους. Τελικά, αυτές οι γυναίκες είναι κόρη κάποιου», ανέφερε η αστυνομικός στη Daily Mail, σημειώνοντας ότι η μόνη ευχάριστη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια είναι η μείωση της βίας που ασκείται σε αυτές τις γυναίκες. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter