Ιερώνυμος: Η αργία είναι για τους τεμπέληδες

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την κυβέρνηση της ΝΔ και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, βρίσκεται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος εξέφρασε τη συμφωνία του με την απόφαση του υπουργείου για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, τονίζοντας μάλιστα ότι: «Η αργία είναι για τους τεμπέληδες».

«Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες και προφάσεις. Η αργία είναι για τους τεμπέληδες», ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση της σχολικής αργίας την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.

Συν τοις άλλοις, ο Ιερώνυμος τόνισε ότι η εν λόγω ημέρα θα είναι: «Μία σχολική εορτή, κατά την οποία τα παιδιά, σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου τους, θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, θα πάνε στην εκκλησία και θα κάνουν μάθημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, το υπουργείο Παιδείας οριστικοποίησε το γεγονός πως την 30η Ιανουαρίου «το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά και θα πραγματοποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.