«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Παντελής Μπουκάλας και ο Γιάννης Καλαβριανός μιλούν στη Μαρίνα Αγγελάκη για την «Ιφιγένεια την εν Αυλίδι» που ανεβάζει το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο, της τραγωδίας που ο Αριστοτέλης χαρακτήρισε «ανωμαλία ήθους».

-Οι Cure έρχονται ξανά στην Ελλάδα και ο Γιάννης Μπαζός, ο Ταξιάρχης Λιάσκας και ο Θανάσης Αντωνίου γυρνούν τον χρόνο πίσω στην πρώτη τους συναυλία στην Αθήνα του 1985.

-Ο Ισπανός συγγραφέας Αντρές Μπάρμπα συναντήθηκε με την Έμυ Ντούρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΛΕΑ και με αφορμή την κυκλοφορία των βιβλίων του «Χέρια μικρά» και «Φωτεινή πολιτεία» (Μεταίχμιο) στα ελληνικά, συνομίλησαν πάνω στην αγριότητα της παιδικής ηλικίας.

-Ο συλλέκτης ούζου Χάρης Βεκρής μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για την 700 μπουκαλιών συλλογή του από όλη την τη χώρα και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του καλού ούζου.

-Ο εικονογράφος Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το βιβλίο του «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας», το οποίο αποτελείται από εκατό σχέδια που ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε μυστικά σοκάκια και διάσημα αξιοθέατα.

-Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης γράφει για τις δέκα πιο τρομακτικές κούκλες στην ιστορία του σινεμά, με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες της ταινίας «Η κούκλα του σατανά».

-Ο Σπύρος Οικόπουλος βρέθηκε στον Πολυχώρο Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και παρακολούθησε τη συναυλία του Δημήτρη Υφαντή και των δεξιοτεχνών του κλαρίνου Πετρολούκα Χαλκιά, Νίκου Φιλιππίδη και Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου.

-Το 7o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου ταξιδεύει σε έξι ιδιαίτερες τοποθεσίες του νησιού με προβολές, συναυλίες, εκδηλώσεις, περφόρμανς και εργαστήρια. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter