Ανακοίνωση

Ικανοποιημένοι οι συμβολαιογράφοι από την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι συμβολαιογράφοι μετά την χθεσινή υπερψήφιση της τροπολογίας που προβλέπει διώξεις για όσους παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς και απειλούν συμβολαιογράφους, από τη Βουλή.

Η συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος χαιρετίζει την απόφαση του Κοινοβουλίου να υπερψηφίσει την τροπολογία, που αφορά τόσο την προστασία της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, όσο και τους συμβολαιογράφους, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ως υπάλληλοι του πλειστηριασμού και δημόσιοι λειτουργοί επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο της εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων.

«Το διαχρονικό και δίκαιο αίτημά μας έγινε εμπράκτως αποδεκτό από τους Έλληνες βουλευτές, που υπερψήφισαν τη σχετική τροπολογία, η οποία μας διασφαλίζει δεόντως στην εκτέλεση των θεσμικών καθηκόντων μας» σημειώνεται, επίσης, στη σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.