Ικανοποίηση Παυλόπουλου για την απάντηση Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ικανοποίηση Παυλόπουλου για την απάντηση Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ικανοποίηση προκάλεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η απάντηση του Αλ. Τσίπρα κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ αναφορικά με το ενδεχόμενο επανεκλογής του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

«Είναι ένας καλός Πρόεδρος, δεν βλέπω τον λόγο να μην ανανεωθεί η θητεία του» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνοντας παράλληλα δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε το 2015.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, η απάντηση αυτή προκάλεσε την ικανοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, γεγονός που αποτυπώνει αφενός την καλή σχέση που διατηρούν οι δύο άνδρες και αφετέρου την εκ διαμέτρου αντίθετη αντίδραση σε σχέση με όσα (δεν) είπε ο πρωθυπουργός μία εβδομάδα νωρίτερα στη ΔΕΘ.

«Δεν μπορεί ο ΠτΔ να είναι κομματάρχης της πλειοψηφίας»

Ο Αλ. Τσίπρας στηλίτευσε την εκπεφρασμένη πρόθεση του Κυρ. Μητσοτάκη για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με μόλις 151 ψήφους στην τελευταία σχετική ψηφοφορία, καλώντας τον πρωθυπουργό να μην επιμείνει σε αυτό το «θεσμικό ατόπημα», αφού ο ΠτΔ πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που θα αντανακλά την πολιτική συναίνεση και σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να είναι «κομματάρχης της πλειοψηφίας».

Διαβάστε επίσης: Αντώναρος για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας: Εξήρε τον Τσίπρα για τη θέση του, «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη για την υπεκφυγή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter