Ικαρία: Καταπλακώθηκε από βράχο η 35χρονη – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

Ικαρία: Καταπλακώθηκε από βράχο η 35χρονη – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

Νεκρή βρέθηκε η 35χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ η οποία αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα το πρωί όπου πήγε για τρέξιμο και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. 

Ένας από τους διασώστες που βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της 35χρονης αστροφυσικού, δήλωσε πως η άτυχη Νάταλι Κρίστοφερ ήταν καταπλακωμένη από βράχο και ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον διασώστη, Βαγγέλη Κριαρά, ο οποίος μίλησε στο Open TV η 35χρονη καταπλακώθηκε από βράχο που αποκολλήθηκε και εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα.

Η Βρετανίδα αστροφυσικός είχε πάει για αναρρίχηση στο συγκεκριμένο σημείο κάτι που έιχε προαναγγείλει στο facebook της το προηγούμενο βράδυ και καλούσε κόσμο να την ακολουθήσει. 

Η 35χρονη μαζί με τον σύντροφό της, από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και η αστυνομία θα προσπαθήσουν να λύσει το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης, το οποίο, ενώ ήταν κλειστό ξαφνικά έδωσε σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας την Τρίτη.

Παράλληλα, οι αρχές θα συνεχίσουν να ερευνούν τις κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο δωμάτιο όπου έμενε η 35χρονη με τον σύντροφό της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter