Ικαρία: Σε εξέλιξη η αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νάταλι Κρίστοφερ – Αναζητούν απαντήσεις

Ικαρία: Σε εξέλιξη η αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νάταλι Κρίστοφερ – Αναζητούν απαντήσεις

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ βρίσκεται από τις 10:30 σήμερα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία δη σορό της άτυχης γυναίκας.

Η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή χθες το απόγευμα τυχαία από εθελοντή πυροσβέστη σε χαράδρα 20 μέτρων κοντά στο διαμέρισμα που ενοικίαζε στην Ικαρία με τον 38χρονο φίλο της.

Η σορός της αποφασίστηκε να μην μετακινηθεί από το σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία επί τόπου. Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία, ώστε να καταγραφούν όλα τα ευρήματα που μπορούν να οδηγήσουν στο πως έχασε τη ζωή της η γυναίκα. Όλο το βράδυ, δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταν στην περιοχή.

Διαβάστε επίσηςΙκαρία: Καταπλακώθηκε από βράχο η 35χρονη – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 35χρονη είτε προσπάθησε να αναρριχηθεί είτε να καταρριχηθεί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Εξετάζεται λοιπόν, η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε. Ωστόσο, για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστήςΗ νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πάντως, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο, δύο αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής θα μελετήσουν το σημείο ώστε να βεβαιωθούν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Το σημείο όπου βρέθηκε η 35χρονη δεν ήταν αναρριχητική διαδρομή. Η νεαρή γυναίκα είχε φτάσει έως εκεί με τα πόδια. Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN ο δημοσιογράφος από την Ικαρία Σωτήρης Πολίτης, στο σημείο εκείνο τα βράχια είναι σαθρά και δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουν το βάρος του σώματος της άτυχης γυναίκας.

Το συγκινητικό μήνυμα του συντρόφου της

Ο σύντροφος της 35χρονης Νάταλι, συντετριμμένος από την έκβαση της υπόθεσης έστειλε ένα «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν στις έρευνες.

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς, με ανάρτησή του στο facebook, έκανε γνωστό το μήνυμα του 38χρονου, ο οποίος είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του.

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ» έγραφε το μήνυμα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter