Ικαρία: Τραγική φιγούρα ο σύντροφος της 35χρονης Νάταλι – «Ούρλιαζε και έκλαιγε όταν έμαθε ότι είναι νεκρή»

Ικαρία: Τραγική φιγούρα ο σύντροφος της 35χρονης Νάταλι – «Ούρλιαζε και έκλαιγε όταν έμαθε ότι είναι νεκρή»

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν ο 38χρονος φίλος της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ έμαθε πως εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας την Τετάρτη το απόγευμα.

Ο 38χρονος Κυριάκος που είχε πάει για διακοπές στην Ικαρία με την αγαπημένη του δε φανταζόταν ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο τους ταξίδι. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail σε ρεπορτάζ της χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς για να μην τρέξει κι αυτός στο γκρεμό, όπου είχε εντοπιστεί νεκρή η αγαπημένη του.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της», είπε ένας διασώστης που βρισκόταν στο σημείο. «Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», λέει ο μάρτυρας.

«Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συμπλήρωσε ο διασώστης.

Ο 38χρονος Κυριάκος που βοήθησε στον εντοπισμό της κοπέλας αμέσως μετά την είδηση του εντοπισμού της σορού της 35χρονης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη από την αυτοψία, επιβεβαιώνει ότι ο θάνατος της 35χρονη αστροφυσικού ήταν ατύχημα και ήταν ακαριαίος.

«Μετά την αυτοψία του χώρου που βρέθηκε η σορός αλλά και εξετάζοντας τη σορό, μακροσκοπικά φαίνεται ότι όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση. Υπάρχουν στοιχεία από την αυτοψία του χώρου και από την νεκροψία που συνάδουν με πτώση από ύψος. Περαιτέρω έρευνα θα συνεχιστεί στο νεκροτομείο Αθηνών και με εργαστηριακές εξετάσεις», τόνισε ο ιατροδικαστής, ενώ πρόσθεσε «δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η γυναίκα σύρθηκε εν ζωή».

Παράλληλα, ο κ. Καρακούκης πρόσθεσε ότι η 35χρονη Νάταλι υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που την άφησε αναίσθητη επιφέροντας ακαριαίο θάνατο.

Μαζί του στο σημείο θανάτου της Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκαν και κλιμάκια της ΕΛΑΣ που συνέλεξαν στοιχεία για να διερευνηθεί πλήρως ο θάνατός της.

Όπως είπε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Καρακούκης η σορός της κοπέλας ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Πρόσθεσε δε πως το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης είναι εντελώς δύσβατο και χρειάστηκε περίπου 20 με 25 λεπτά να κατέβουν στο σημείο που βρέθηκε η 35χρονη Ναταλι.


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter