Ιλον Μασκ: Όταν γάτες και πουλιά απειλούν την εταιρεία του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου (Photos)

Ιλον Μασκ: Όταν γάτες και πουλιά απειλούν την εταιρεία του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου (Photos)

Αντιμέτωπη με… αστάθμητους παράγοντες έρχεται η εταιρεία δορυφορικού ίντερνετ του Ίλον Μασκ, Starlink καθώς κάποια από τα δορυφορικά της πιάτα αρχίζουν να προσελκύουν γάτες.

Για να στείλει σήματα από τους δορυφόρους της σε όλο τον κόσμο, η Starlink χρειάζεται να τοποθετήσει δορυφορικά πιάτα. Τα πιάτα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στην σκεπή ενός κτιρίου ή πάνω σε έναν εξωτερικό τοίχο, όμως πολλοί τα τοποθετούν στο επίπεδο του εδάφους.

Με δεδομένο ότι τα πιάτα εκπέμπουν θερμότητα, η κακοκαιρία που πλήττει αυτές τις ημέρες μέρη των ΗΠΑ έφερε στην επιφάνεια ένα απροσδόκητο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, τα δορυφορικά πιάτα της Starlink αρχίζουν να προσελκύουν γάτες, οι οποίες ψάχνουν ένα ζεστό μέρος για να προστατευτούν από το χιόνι και το κρύο.

«Η υπηρεσία Starlink δουλεύει μια χαρά ώσπου οι γάτες ανακαλύψουν ότι το πιάτο εκπέμπει λίγη θερμότητα στις κρύες ημέρες», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης της.

Ένας άλλος χρήστης είχε το ίδιο πρόβλημα με τα πουλιά.

 

Παρότι δεν έχει γίνει σαφές εάν τα ζώα μπλοκάρουν το σήμα, εντούτοις δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ζημιά στον εξοπλισμό.

Αυτό που ίσως μπορεί να κάνει η Starlink είναι να συστήνει στους πελάτες της να τοποθετούν τα πιάτα τους σε μέρη όπου δεν μπορούν να φτάσουν γάτες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter