Ινδία: Έκοψε το πέος του συντρόφου της αφού αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη κόρη της

Ινδία: Έκοψε το πέος του συντρόφου της αφού αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη κόρη της
S

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό, που αναδεικνύει παράλληλα την έκταση της ενδοοικογενειακής βίας που επικρατεί στην Ινδία, έλαβε χώρα στη Mαχιβαγκάντζ του Ούταρ Πραντές, όταν γυναίκα φέρεται να έκοψε το πέος του συντρόφου της, αφού εκείνος προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη κόρη της.

«Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα», δήλωσε στους Times of India η δράστιδα. «Εργαζόμουν στο αγρόκτημα όταν συνέβη το περιστατικό. Ευτυχώς, επέστρεψα στο σπίτι την τελευταία στιγμή και τον έπιασα στα πράσα», πρόσθεσε η ίδια, εξηγώντας τη σειρά των γεγονότων.

«Επιτέθηκε ακόμη και σε μένα ενώ προσπαθούσα να σώσω την κόρη μου, οπότε έφερα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του έκοψα τα γεννητικά του όργανα για να του δώσω ένα μάθημα».

Η αστυνομία δήλωσε από πλευράς της στους Times of India ότι ο 32χρονος έχει «συλληφθεί» για βιασμό, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση επειδή η γυναίκα έκοψε τα γεννητικά του όργανα.

Οι ακριβείς κατηγορίες και η τρέχουσα κατάστασή του είναι άγνωστες, ούτε έχει γίνει σαφές αν η μητέρα θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε επίσης: Ινδία: «Οργή» για την απελευθέρωση 11 καταδικασμένων για βιασμούς και φόνους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter