Ινδία: Σοκαριστική αλλαγή 12χρονου που έχασε 90 κιλά σε ένα χρόνο

Ινδία: Σοκαριστική αλλαγή 12χρονου που έχασε 90 κιλά σε ένα χρόνο

Αγνώριστος έχει γίνει ο 12χρονος Άρια από την Ινδία ο οποίος κατάφερε να ξεφορτωθεί τα σχεδόν τα μισά από τα 190 κιλά του και πλέον ονειρεύεται να παίξει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο 12χρονος έχασε 95 κιλά μέσα σε ένα μόλις χρόνο έπειτα από επέμβαση στη οποία υπεβλήθη. Ο Αρία υπεβλήθη σε βαριατρική επέμβαση, κατά την οποία του τοποθετήθηκε μπαλονάκι στο στομάχι.

Εκτός από την επέμβαση συρρίκνωσης του διαμερίσματος του στομάχου, που σημαίνει ότι χόρταινε με πολύ μικρότερες ποσότητες φαγητού, ο μικρός άρχισε να ασκείται (περπάτημα στην αρχή) και παράλληλα έκοψε τη ζάχαρη και τρόφιμα υψηλά σε σάκχαρα, όπως είναι το ρύζι. 

Η ζωή του Άρια έχει αλλάξει ριζικά και πλέον ονειρεύεται να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής.

«Τώρα είμαι χαρούμενος, μπορώ να περπατάω. Μπορώ και να παίζω. Είμαι πιο ευκίνητος από πριν. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Μπορώ να περπατάω 5 χιλιόμετρα και κάθε απόγευμα να παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους. Θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίζω όπως αυτός», λέει ο ίδιος.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter