Ινδία: Το «κοριτσάκι – Μόγλης» είναι κόρη μας! (Photos)

Ινδία: Το «κοριτσάκι – Μόγλης» είναι κόρη μας! (Photos)

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το «κορίτσι-Μόγλη», 

Ένα ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει ότι το κορίτσι αυτό, η περιπέτεια του οποίου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, είναι το παιδί τους και ότι το έχασαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές τον Μάρτιο του 2016.

Όπως υποστηρίζει ο 45χρονος Ramzan Ali Shah και η 35χρονη σύζυγός του Nazma, είχαν ενημερώσει τότε τις αρχές, αλλά δεν είχαν καμία ανταπόκριση.

Όλα τώρα θα εξαρτηθούν από το τεστ DNA που θα αποδείξει αν όντως είναι το δικό τους παιδί.

Το ζευγάρι πάντως είναι βέβαιο πως πρόκειται για δικό τους παιδί και δηλώνει έτοιμο να υποβληθεί σε τεστ DNA, ιδιαίτερα μετά την επίσκεψή του, στο κέντρο φιλοξενίας. O Ramzan ο οποίος κερδίζει λιγότερα από τρία ευρώ τη μέρα (με ημερήσιες δουλειές) – δηλώνει πως προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για το τεστ.

«Δεν μπορώ να σας εκφράσω τη χαρά μου που βρέθηκε. Νιώθω τόσο ευλογημένος που θα την πάρω πίσω, πιστεύαμε ότι είχε πεθάνει» δήλωσε ο 45χρονος.

Όπως λέει το ζευγάρι, όλα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο όταν πήγε μαζί με το παιδί, το οποίο όπως λένε ονομάζεται Aliza. «Δεν είναι καλά πνευματικά. Εμείς ψάχναμε να της αγοράσουμε κάποια φάρμακα και ξαφνικά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Την ψάξαμε παντού, αλλά δεν μπορούσαμε να τη βρούμε» περιέγραψε ο 45χρονος άνδρας τι συνέβη πριν από 13 μήνες.

Η εκδοχή αυτή για την κατάσταση του κοριτσιού «δένει» με την εκτίμηση των γιατρών που εξέτασαν το παιδί και υποστήριξαν ότι δεν είχε μείνει για μεγάλο διάστημα με τις μαϊμούδες, αλλά ότι είχε μεγαλώσει σε κανονική οικογένεια, καθώς η ανάρρωσή της μέσα σε λίγες ημέρες από τον εντοπισμό της ήταν εντυπωσιακή.

Πηγή: Daily Mail

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter