Indian Wells: Η Σάκκαρη των ανατροπών προκρίθηκε στα ημιτελικά

Indian Wells: Η Σάκκαρη των ανατροπών προκρίθηκε στα ημιτελικά

Η τρομερή Μαρία Σάκκαρη έκανε μία ακόμα μεγάλη ανατροπή, νίκησε 2-1 (4-6, 7-5, 6-1) την Τσέχα, Πέτρα Κβίτοβα (νο15) και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Indian Wells εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα πιυ απέκλεισε την Κόκο Γκοφ με 2-0 (6-4, 6-0).
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε:

«Είναι από τις παίκτριες που σέβομαι περισσότερο. Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, αλλά πάνω από όλα είναι μια εκπληκτική κοπέλα, πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο εξαιρετική τενίστρια, είναι η προσωπικότητά της, όλα όσα πέρασε στην καριέρα της, τη σέβομαι πολύ και είμαι σίγουρη ότι όλου στα αποδυτήρια τη σέβονται όσο κι εγώ».

Πρόσθεσε ακόμη: «Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου, διότι όχι μόνο ήμουν πίσω με σετ και μπρέικ, αλλά με έκανε να παίζω σαν ερασιτέχνης στο πρώτο σετ. Έπαιζε πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε διαφορετικά πράγματα, να κοιτάξω στην άλλη πλευρά του φιλέ και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα για να τη βάλω σε άβολη θέση. Νομίζω ότι πέτυχε, προσπάθησα να παίξω πιο physical και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χρειάζομαι πεντικιούρ, γιατί τα δάκτυλά μου έχουν ματώσει».

Οσο για την Αλίνα Σαμπαλένκα, είπε: «Είναι διαφορετική παίκτρια σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συναντηθήκαμε. Κέρδισε πρόσφατα το Australian Open, έχει αυτοπεποίθηση. Θα είναι δύσκολο, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να βρω λύσεις. Δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις ακόμα, αλλά είμαι στα ημιτελικά. Πνευματικά είμαι πολύ καλά και είμαι εδώ για να μείνω μέχρι το τέλος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter