Ινδιανάπολη: Τρομακτικό ατύχημα για τον Σεμπαστιάν Μπουρντέ (video)

Ινδιανάπολη: Τρομακτικό ατύχημα για τον Σεμπαστιάν Μπουρντέ (video)

Απίστευτο ατύχημα για το Γάλλο οδηγό, την πρώτη ημέρα των κατατακτήριων δοκιμών για τον φημισμένο αγώνα ων 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης. Ο 38χρονος Μπουρντέ διεκδικούσε την pole position αλλά έχασε τον έλεγχο στη δεύτερη στροφή, καταλήγοντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα στον τοίχο.

Ο οδηγός της Dale Coyne Racing είχε τις αισθήσεις του αλλά έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο IU Health Methodist όπου και θα εγχειριστεί.

O πρώην οδηγός της Formula έκανε σπουδαία καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού κατακτώντας τέσσερις τίτλους στο πρωτάθλημα Champ Cars και 5 νίκες στα IndyCar.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του IndyCar ανέφερε:

«Ο Sebastien Bourdais διαγνώστηκε πως φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη του και κάταγμα στο δεξί ισχίο του, μετά από ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες του 101 αγώνα των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης.

Σύμφωνα με τον ιατρικό διευθυντή του IndyCar, Dr. Geoffrey Billows, θα πραγματοποιηθεί επέμβαση στο πόδι του Bourdais.

Βρισκόταν στον τρίτο γύρο της προσπάθειάς του στις κατατακτήριες στην πίστα της Ινδιανάπολης, όταν η Dale Coyne Racing GEICO Honda με το Νο18 είχε σφοδρή σύγκρουση με τις μπαριέρες της στροφής 2».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter