Ινδονήσιοι αστυνομικοί έγδυσαν και κούρεψα δημόσια δώδεκα transgender (Video)

Ινδονήσιοι αστυνομικοί έγδυσαν και κούρεψα δημόσια δώδεκα transgender (Video)

Η οργάνωση Human Rights Watch καταγγέλλει ότι η αστυνομία στην Ινδονησία συνέλαβε 12 trans γυναίκες και πως με βίαιο τρόπο τις ανάγκασε να αλλάξουν την εμφάνισή τους ώστε να θυμίζουν άντρες.

Το αποτρόπαιο αυτό συμβάν έλαβε χώρα στην επαρχία Ατσέ όπου άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν σε πέντε ινστιτούτα αισθητικής στα οποία συχνάζουν transgender και οι αξιωματικοί συνέλαβαν πελάτισσες και εργαζόμενες. 

Δώδεκα από τις συλληφθείσες γυναίκες σύρθηκαν έξω και αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν τα πουκάμισα τους. Στο άθλιο αυτό σκηνικό συμμετείχαν δυστυχώς και πολλοί περαστικοί που σχημάτισαν όχλο καθώς η αστυνομία τις διαπόμπευε και έκοβε τα μαλλιά τους ενώ τις υποχρέωσε να φορέσουν αντρικά ρούχα. Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο ειδήσεων Coconuts, η αστυνομία έβαλε τις γυναίκες να τρέχουν και να φωνάζουν δυνατά μέχρι οι φωνές τους να ακουστούν πιο αντρικές. 

Απευθυνόμενος στο πλήθος, ο αστυνομικός διευθυντής της επαρχίας δήλωσε: «Οι μουσουλμάνοι διαφωνούν με αυτή την ασθένεια. Η ασθένεια αυτή εξαπλώνεται. Είναι απαράδεκτο να ανεχόμαστε αυτά τα σκουπίδια». 

Η επαρχία Ατσέ είναι στην πλειοψηφία μουσουλμανική και το 2001, η κυβέρνηση έδωσε στις αρχές τη δυνατότητα να επιβάλει το θρησκευτικό δίκαιο.

https://www.youtube.com/watch?v=AMivQwnadcA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter