Ines Rau: Η πρώτη τρανσέξουαλ playmate του Playboy

Ines Rau: Η πρώτη τρανσέξουαλ playmate του Playboy

Η Ραού είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο από το Παρίσι με πολλές πασαρέλες και φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί σε πολλά περιοδικά. 

Μετά το θάνατο του ιδρυτή του Playboy, το περιοδικό κυκλοφορεί έχοντας στο εξώφυλλό του το Hugh Hefner, ωστόσο στο τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2017 για πρώτη φορά playmate του Playboy γίνεται μία transgender, η Γαλλίδα Ines Rau.

https://www.instagram.com/p/BabLRkZAOSI/

Η ίδια είναι μοντέλο και γνωστή στο χώρο της μόδας.

Η 26χρονη Ines φιλοξενείται για δεύτερη φορά στη σελίδες του περιοδικού, αφού η πρώτη ήταν το 2014, όταν φωτογραφήθηκε τελείως γυμνή από τον Ryan McGinley, γιορτάζοντας το coming out της, όπως δήλωσε τότε η ίδια.

Ήταν η φωτογράφιση που της άνοιξε τις πόρτες σε μεγάλα πρακτορεία μόδας και σε μερικά από τα πιο σημαντικά catwalks μεγάλων οίκων όπως Balmain, Bulgari και άλλων.

https://www.instagram.com/p/BZlwt1BA39d/

US PLAYBOY MAY 2014 BY RYAN MAC GINLEY FOREVER GRATEFUL. #HUGHHEFNER #LEGEND #AVANDGARDE #PLAYBOY

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

https://www.instagram.com/p/BW__1KMA7A4/

Το μοντέλο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε στο Playboy, ομολογώντας πως φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ποτέ σύντροφο ή πως θα την θεωρούσαν «περίεργη».

«Και μετά σκέφτηκα, ξέρετε, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, είτε η σεξουαλικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι που σε απορρίπτουν, απλώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Το θέμα δεν είναι να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter