Η Intralot στην κορυφή του τυχερού παιχνιδιού: Η στρατηγική πίσω από την παγκόσμια επιτυχία

Η Intralot στην κορυφή του τυχερού παιχνιδιού: Η στρατηγική πίσω από την παγκόσμια επιτυχία

32 χρόνια μετά ίδρυσή της, η Intralot μπορεί να περηφανεύεται για κάτι που ελάχιστες ελληνικές εταιρείες έχουν καταφέρει!

Η τεχνολογία που αναπτύσσει στην χώρα μας, εξάγεται πλέον σε 39 αγορές σε 5 ηπείρους και έχει καθιερώσει την εταιρεία ως μία από τις 3 ηγέτιδες εταιρείες της αγοράς λοταριών και τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο.

Τεχνολογική Υπεροχή με αιχμή το LotosX Omni

Η στρατηγική της Intralot επικεντρώνεται στην τεχνολογική ανάπτυξή της και την εστίασή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το LotosX Omni, ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λοταρίας που αναμένεται να προσφέρει νέα δυναμική στην αγορά. Το LotosX Omni έχει δοκιμαστεί για την αξιοπιστία του σε σημαντικές αγορές, και από αρχές του Ιανουαρίου λειτουργεί επιτυχημένα σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές λοταρίας, στην Ταϊβάν, ενώ πρόκειται εντός του έτους να εγκατασταθεί και στον Καναδά, εγκαινιάζοντας την παρουσία του στη Β. Αμερική. Το πρωτοποριακό αυτό οικοσύστημα βασίζεται σε μια αρχιτεκτονική μικρο-υπηρεσιών και παρουσιάζει μια ευέλικτη και σπονδυλωτή προσέγγιση, ενσωματώνοντας πατέντες της Intralot και προσφέροντας απρόσκοπτη διασύνδεση με συστήματα τρίτων.

Στόχος η συνεχής ανάπτυξη

Η διαχρονική επένδυση της εταιρείας σε έρευνα και ανάπτυξη καινοτομίας έχει αποδώσει πάνω από 186 πατέντες οι οποίες αξιοποιούνται στις τεχνολογικές λύσεις και προϊόντα που δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο. Αξιόπιστος συνομιλητής κρατικών οργανισμών και μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών του χώρου της λοταρίας και του τυχερού παιχνιδιού, η Intralot έχει κατορθώσει να μπει με αξιώσεις στην δύσκολη αγορά της Αμερικής εδώ και 20 χρόνια, μια αγορά που αναμένεται να τροφοδοτήσει σημαντικά την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Intralot στα αμέσως επόμενα χρόνια. Με δεδομένη την παγκόσμια στροφή του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών στην ψηφιοποίηση του παιχνιδιού, η έγκαιρη επένδυση της Intralot σε λύσεις και προϊόντα ilottery είναι επίσης μια στρατηγική που η εταιρεία εκτιμά ότι θα αποδώσει σημαντικούς καρπούς ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον.

Παγκόσμια εδραίωση και δραστηριοποίηση – δυναμική παρουσία στις ΗΠΑ

Το γεωγραφικό αποτύπωμα της Intralot εκτός Ελλάδας είναι εντυπωσιακό και δικαιώνει τον τίτλο της ελληνικής πολυεθνικής για την εταιρεία: 39 αγορές σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία, Αυστραλία. Η επιτυχημένη δραστηριοποίησή της παγκοσμίως μειώνει την εξάρτησή της από οποιαδήποτε μεμονωμένη αγορά και επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητά της.

Σε ό,τι αφορά τη δραστηριοποίησή της στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη αγορά λοταριών παγκοσμίως, η Intralot είναι δυναμικά παρούσα από το 2004 έχοντας εδραιώσει μακροχρόνιες συνεργασίες σε 11 πολιτείες, με σκοπό να αποκτήσει παρουσία σε 15 πολιτείες συνολικά εντός της επόμενης διετίας. Συγκεκριμένα, η Intralot αποτελεί έναν από τους τρεις προμηθευτές που διατηρούν συμβάσεις με τις κρατικές λοταρίες στις ΗΠΑ για την παροχή συστημάτων και εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών κεντρικής παρακολούθησης για περισσότερες από 33.000 παιγνιομηχανές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter