Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα και το μήνυμα για τη σημασία της «ελπίδας»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα και το μήνυμα για τη σημασία της «ελπίδας»

Μία ακόμη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα υπενθυμίζοντας τη σημασία της «ελπίδας» στη ζωή ενός ανθρώπου δημοσίευσε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία με γενναιότητα και με τεράστια δύναμη ψυχής, έβγαλε πρόσφατα τη μάσκα δύο χρόνια μετά το συμβάν που της άλλαξε τη ζωή.

Η Ιωάννα με αφορμή την επανάληψη της  εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» στο οποίο έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα και μίλησε ανοιχτά για εκείνη την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή και τα όσα ακολούθησαν, μέχρι και σήμερα, έστειλε ένα ακόμα μήνυμα δύναμης στο κοινό της, μέσω των social media.

Αν και η φωτογραφία, που ανάρτησε τη δείχνει σε μία ενδεχομένως δύσκολη στιγμή, εκείνη στη λεζάντα της δημοσίευσής, τονίζει τη σημασία της «ελπίδας» στη ζωή.

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως “Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα”. Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter