Ιωάννα Πηλιχού: Ο Λιάγκας με κορόιδευε όταν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό

Ιωάννα Πηλιχού: Ο Λιάγκας με κορόιδευε όταν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό

Η Ιωάννα Πηλιχού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί, πριν χρόνια, με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως, δήλωσε η ηθοποιός, προτού ο παρουσιαστής δείξει το ευαίσθητο πρόσωπο του για τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί κακοποίηση, την εποχή που γελούσε με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη – μαζί και με την αγαπημένη του δημάρχου Αθηναίων, Κατερίνα Γκαγκάκη- που είχε παρενοχληθεί στη βιβλιοθήκη, ο Λιάγκας την χλεύασε, επειδή του εκμυστηρεύτηκε πως στα 19 της δέχτηκε παρενόχληση από έναν γιατρό.

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κύριο Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν; Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά για εμένα δεν αλλάζει, με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter