Ιωάννινα: Άνδρας έδεσε γάιδαρο σε καρότσα αυτοκινήτου και τον έσερνε μέσα στο χωριό (Σκληρές Εικόνες)

Ιωάννινα: Άνδρας έδεσε γάιδαρο σε καρότσα αυτοκινήτου και τον έσερνε μέσα στο χωριό (Σκληρές Εικόνες)
Φωτογραφία αρχείου Ιωάννινα

Μια τραγική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας 63χρονος άνδρας στην περιοχή των Ιωαννίνων κακοποίησε βάναυσα έναν γάιδαρο.

Οπτικό υλικό από την φιλοζωική ομάδα Κι.Δι.Ζω Ιωάννινα επιβεβαιώνει το απάνθρωπο γεγονός. Πλήθος κατοίκων της περιοχής των Γραμμενοχωρίων συγκεντρώθηκε έκπληκτο γύρω από μια χοντρή λορίδα αίματος στον δρόμο για να ανακαλύψει πως ο 63χρονος είχε δέσει το ζώο στο αυτοκίνητό του και το μετέφερε σερνάμενο σε όλο χωριό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Κι.Δι.Ζω Ιωάννινα»:

Κτηνωδία στο χωριό Γραμμένο στη Ζιτσα.!

Το κτήνος που έσερνε Γαϊδουράκι για πάνω από ένα χιλιόμετρο,έως ότου ξεκοιλιαστεί κ στην συνέχεια το εξαφανίσει, αυτή τη φορά έχει το πρόσωπο αντιδημάρχου….

Αυτος που κακοποιεί έτσι φριχτά ένα ζώο σήμερα, αύριο θα το κάνει κ στα παιδιά σας! Γιατί μπορεί! Γιατί εσεις τον αφήνετε!

Χάρη όμως στην ουσιαστική παρέμβαση της κας Δημοπουλου γενικη γραμματέα του Υπουργειου εσωτερικών κινητοποιήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί προκειμένου το ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ανθρωπάκι να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.Περιπολικά της αστυνομίας τον καταζητουν ως κ αυτή την ώρα τόσο στη Ζιτσα όσο κ στα Γιάννενα που πιθανόν να διέφυγε!

Η γράφουσα μαζί με όχημα της αστυνομίας αλλά κ κατοίκους του χωριού ψάχναμε το δύστυχο ζώο για ώρες μήπως κ σταθεί δυνατόν να το σωσουμε.

Άντ’αυτου βρήκαμε σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού του οχήματος, να κατάσπαράσσονται απο πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του .

Τα σπλάχνα περισυλλέχθηκαν κ με την επίβλεψη του Αρχηγού της αστυνομίας μεταφέρθηκαν στην κτηνιατρική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθεί από τι ζώο αφαιρέθηκαν!

Θα πρέπει να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς του τμήματος Ζιτσας που για ώρες ψάχναμε μήπως κ βρούμε νεκρό ή ζωντανό το άτυχο ζώο.

Καθώς επίσης κ τους κατοίκους του χωριού Γραμμένο που όχι μόνο δεν αδιαφόρησαν αλλά κάλεσαν αμέσως την αστυνομία , φιλοζωικές κ το κυριότερο, έσπευσαν να καταθέσουν ως μάρτυρες στην φρικιαστική αυτή ιστορια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter