Ιωάννινα: Αποκαλυπτική φωτογραφία δείχνει το γαϊδουράκι να είναι δεμένο πίσω από το αγροτικό λίγο πριν αυτό ξεκινήσει

Ιωάννινα: Αποκαλυπτική φωτογραφία δείχνει το γαϊδουράκι να είναι δεμένο πίσω από το αγροτικό λίγο πριν αυτό ξεκινήσει

Αποκαλυπτική είναι η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο documentonews και δείχνει το γαϊδουράκι στα Ιωάννινα να είναι δεμένο στην καρότσα του αγροτικού λίγο πριν βάλει μπροστά ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας με αποτέλεσμα να σέρνει το ζώο για αρκετά μέτρα αιμόφυρτο.

Στη φωτογραφία το άτυχο ζώο φαίνεται να είναι δεμένο πίσω από το αγροτικό χωρίς να ξέρει τι το περιμένει. Επίσης, εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται να είναι κάπου χτυπημένο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου ο οποίος μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Δήμο που μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε πως το γαϊδουράκι είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο και ο ίδιος το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, για άγνωστο λόγο το πόδι του άτυχου ζώου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του αντιδημάρχου είπε: «Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα».

Είπε, επίσης, ότι ο 63χρονος αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να ξύπνησε μια μέρα και να είπε «ας σύρω ένα γάιδαρο μέσα στο χωριό να με δούνε όλοι». Υποστήριξε, επίσης πως την εκδοχή του ατυχήματος δεν την διερεύνησε κανείς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter