Ιωάννινα: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ιωάννινα: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Νεκρός είναι ο ηλικίας 51 χρόνων οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο συγκρούστηκε το αγροτικό που επιχείρησε την προσπέραση νταλίκας, στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας, το πρωί της Τετάρτης.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος καταγόταν από την Άρτα, αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Από το δυστύχημα, που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας μετά τον κόμβο της Ελεούσας, δύο ακόμη άτομα έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την τροχαία Ιωαννίνων, το αγροτικό όχημα που επιχείρησε προσπέραση νταλίκας, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στο νοσοκομείο. Πίσω από το ΙΧ ακολουθούσε λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση ενώ ένα τρίτο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το λεωφορείο δεν απέφυγε τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνοδηγός να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter