Ιορδανία: Βρέθηκε το κρησφύγετο των δραστών της επίθεσης (video)

Ιορδανία: Βρέθηκε το κρησφύγετο των δραστών της επίθεσης (video)

Το σπίτι όπου οι τέσσερις ένοπλοι άνδρες προετοίμασαν τις επιθέσεις τους στην πόλη Καράκ της Ιορδανίας ανακάλυψαν οι αρχές.

Η αστυνομία κατάσχεσε όπλα και εκρηκτικά. Θυμίζουμε ότι η επίθεση έγινε κοντά  σε τουριστική τοποθεσία στο νότιο τμήμα της Ιορδανίας, στη πόλη Καράκ, γνωστή για το κάστρο του 12ου αιώνα, ένα από τα μεγαλύτερα της περιοχής, βρίσκεται σε απόσταση 120 χιλιομέτρων νοτίως του Αμμάν.

Η ιορδανική Γενική Ασφάλεια, η οποία ερευνά την ταυτότητα και τα κίνητρα των δραστών που σκότωσαν την Κυριακή επτά αστυνομικούς, δύο Ιορδανούς πολίτες και μία Καναδή τουρίστρια στην Καράκ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, ζωνών εκρηκτικών και αυτόματων όπλων κατασχέθηκαν σε σπίτι όπου οι δράστες προετοίμασαν την επιχείρησή τους.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις, από τις οποίες τραυματίστηκαν 34 αστυνομικοί και πολίτες, μεταξύ των οποίων και ένας Καναδός, σύμφωνα με την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, τις επιθέσεις πραγματοποίησαν «τέσσερις τρομοκράτες», οι οποίοι σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.

http://www.wsj.com/video/jordan-attacks-kill-at-least-10-including-tourist/16AD3EC8-9311-4AB1-BDDB-DBF69F878F6D.html

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter