iPhone X: Το νέο μοντέλο της Apple που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ! (Video)

iPhone X: Το νέο μοντέλο της Apple που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ! (Video)

Με τιμή που αναμένεται να κινηθεί σε επίπεδα άνω των 1.000 ευρώ η Apple παρουσίασε στο Σαν Φρανσίσκο και στο αμφιθέατρο που φέρει το όνομά του ιδρυτή της Στιβ Τζομπς, τα νέα της iPhone.

Το iPhone X είναι μία ειδική επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της σειράς, ενώ τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι στην ουσία οι αναβαθμίσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα.

Στα κυριότερα χαρακτηριστικά τους τα νέα smart phone διαθέτουν:

– Το iPhone X θα έχει οθόνη OLED 5,8 ιντσών και κυρτά άκρα.

– Θα έχει 3GB μνήμης RAM, όσο και το iPhone 8 Plus, καθώς και εξαπύρηνο επεξεργαστή.

– Απομακρύνεται το κεντρικό πλήκτρο και αντικαθίσταται από ένα εικονικό στην επιφάνεια εργασίας, που θα συνοδεύεται επίσης από νέο πίνακα εργαλείων.

– Η συσκευή θα ξεκλειδώνει με το νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου «Face ID».

– θα διαθέτε τουλάχιστονι μία κάμερα 12 megapixel στην πίσω πλευρά και μία selfe κάμερα 7 megapixel στην μπροστά πλευρά. Σύμφωνα με τις διαρροές, οι πίσω κάμερες θα είναι δύο.

– Το πίσω μέρος της συσκευής θα αποτελείται από γυαλί αντί του αλουμινίου που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα.

– θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Το νέο smartphone -στο οποίο ο Κουκ αναφέρθηκε ως «δέκα»- δεν περιλαμβάνει το κλασικό φυσικό κεντρικό κουμπί που είχαν μέχρι τώρα όλα τα iPhone, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία FaceID θα χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της συσκευής, αντί για το δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ μπορεί να λειτουργεί ακόμα και στο σκοτάδι, αφού διαθέτει 30.000 υπέρυθρες κουκίδες για τον έλεγχο της ταυτότητας του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, με τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας, η Apple εισαγάγει νέους κινούμενους χαρακτήρες, με την ονομασία «animoji». Το κινητό θα αναγνωρίζει τις γκριμάτσες που παίρνει ο κάτοχός του και θα τις μετατρέπει σε μικρούς χαρακτήρες, υπό τη μορφή ενός ρομπότ, μιας αλεπούς και ενός μονόκερου. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν animoji μόνο σε κατόχους άλλων iPhone X.

Όσον αφορά στον επεξεργαστή που βρίσκεται στην καρδιά της συσκευής, αυτός είναι ο νέος A11 Bionic με ενσωματωμένη τεχνολογία Neural Engine και ο οποίος είναι πλέον 6πύρηνος -σε σύγκριση με τον 4πύρηνο Α10 που είχε κυκλοφορήσει το περασμένο έτος. Σύμφωνα με την Apple, ο Α11 έχει κατά 30% ταχύτερα γραφικά και είναι κατά 70% πιο γρήγορος από τον προκάτοχό του. Παράλληλα, επεκτείνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά δύο ώρες σε σύγκριση με το iPhone7.

https://www.youtube.com/watch?v=wmEqgjT61FA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter