Ιπποδρομιακός πυρετός στο Μαρκόπουλο – Το ΣΚΟΡ 6 μοιράζει τουλάχιστον 20.000 ευρώ

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων μηνών, με επτά κούρσες, περιμένει τους λάτρεις τους ιπποδρομιών, το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, στις 16:30, στο Μαρκόπουλο.

Στην 5η κούρσα θα αναμετρηθούν στα 1.800 μέτρα μερικά από τα δυνατότερα άλογα, ενώ στην 6η κούρσα θα δώσουν σκληρή μάχη φοράδες διαφορετικών ηλικιών ανεβάζοντας την αδρεναλίνη.

Η ιπποδρομιακή ημέρα εκτός από πλούσιο θέαμα έχει και μεγάλα κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος. Το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 20.000 ευρώ σε όσους βρουν τον πρώτο νικητή σε έξι ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση 34 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.000 ευρώ. Δυνατές αποδόσεις είχαμε και στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων αλόγων σε μια κούρσα) της 5ης ιπποδρομίας, όπου οι νικητές κέρδισαν από 1.124 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.