Ιρλανδία: Αθλητής της χρονιάς ο παλαιστής McGregor στην ποδοσφαιρόφιλη χώρα

Ιρλανδία: Αθλητής της χρονιάς ο παλαιστής McGregor στην ποδοσφαιρόφιλη χώρα

Σύμφωνα με το RTE, το Εθνικό δίκτυο της Ιρλανδίας, ο παλαιστής Conor McGregor είναι ο αθλητής της χρονιάς για την χώρα μέσα στο 2016.

Οι συμπατριώτες του τον τίμησαν κυρίως για την μεγάλη νίκη επί του Eddie Alvarez που τον έκανε τον πρώτο διπλό πρωταθλητή στην ιστορία του UFC, έστω και για λίγες μέρες. O Ιρλανδός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση όμως δήλωσε:

“Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς που με ψήφισαν για Αθλητή της χρονιάς. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων και ευλογημένος να έχω την στήριξη της χώρας μου. Ευχαριστώ και το RTE.Ζητάω συγνώμη που δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Ξέρετε ότι μου αρέσει να βάζω το καλό μου κουστούμι και να πηγαίνω σε βραβεύσεις και να μαζεύω βραβεία οπότε είμαι λίγο στεναχωρημένος γι’ αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους οπαδούς. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, ήταν μια φανταστική χρονιά και περιμένω πως και πως το 2017”.

Βέβαια, αυτή η πρωτιά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς η χώρα που γέννησε τον θρύλο Τζορτζ Μπεστ δυσκολεύεται να αντιληφθεί πως κορυφαίος της χρονιάς είναι ένας παλαιστής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter