Ιρλανδία: Φρίκη με 24χρονο που μαχαίρωσε τρία αδέρφια μέχρι θανάτου

Ιρλανδία: Φρίκη με 24χρονο που μαχαίρωσε τρία αδέρφια μέχρι θανάτου

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα, με θύματα δύο ανήλικα δίδυμα και την 18χρονη αδερφή τους που επιχείρησε να τα σώσει από τον 24χρονο δράστη, συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ιρλανδία,

Σύμφωνα με το ιρλανδικό εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο RTÉ, ο 24χρονος φερόμενος ως δράστης είναι γνωστός της οικογένειας και μπήκε στο σπίτι ενώ η έφηβη φρόντιζε τα δύο οκτάχρονα αδέλφια της. Τα ανήλικα δίδυμα φώναζαν απελπισμένα για βοήθεια, λίγες στιγμές πριν θανατωθούν με μαχαίρι, όπως επίσης και η 18χρονη αδερφή τους, ενώ στη συνέχεια πετάχτηκαν από ένα παράθυρο του επάνω ορόφου.

Και οι τρεις υπέστησαν τραύματα που συνάδουν με μαχαιριές από μεγάλο μαχαίρι και ένας 24χρονος άνδρας κρατείται ως ύποπτος για την τριπλή δολοφονία, σύμφωνα με τον Independent.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα στον τόπο του εγκλήματος, ο οποίος νωρίτερα είχε κρυφτεί σε μια μη διαμορφωμένη σοφίτα του ακινήτου. Έως τώρα, πιστεύουν ότι ο ύποπτος έκανε παρέα με τα αδέρφια σε ένα σπίτι και στη συνέχεια ξέσπασε καυγάς. Έπειτα, φέρεται να έφυγε από το ακίνητο και ταξίδεψε στην περιοχή Rossfield -όπου διέμεναν τα αδέρφια- με ταξί και πιστεύεται πως προχώρησε στη φρικτή επίθεση.

Πηγή: BBC, RTÉ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter