Ιρλανδία: Βίαιες διαδηλώσεις στο Δουβλίνο μετά τους τραυματισμούς παιδιών από επίθεση με μαχαίρι (Video)

Ιρλανδία: Βίαιες διαδηλώσεις στο Δουβλίνο μετά τους τραυματισμούς παιδιών από επίθεση με μαχαίρι (Video)

Βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν στο Δουβλίνο μετά από επίθεση με μαχαίρι και τον τραυματισμό τριών παιδιών έξω από ένα σχολείο.

Ένα πλήθος που φώναζε συνθήματα κατά των μεταναστών έβαλε φωτιά σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης, ώρες αφότου ένας άνδρας μαχαίρωσε μια γυναίκα και τρία μικρά παιδιά, αφήνοντας το ένα σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα περίπου 50 ετών, ο οποίος επίσης νοσηλευόταν με τραύματα, και δεν αναζητεί άλλους υπόπτους.

Οι αρχές δεν έδωσαν την ταυτότητα του άνδρα, αλλά ομάδες κατά των μεταναστών πιστεύουν ότι είναι αλλοδαπός και συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο της επίθεσης στην πλατεία Parnell, στη βόρεια πρωτεύουσα της Ιρλανδίας.

Τμήματα του πλήθους συγκρούστηκαν με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί αστυνομικοί. Οι αρχές διέκοψαν τα δρομολόγια λεωφορείων και τραμ σε περιοχές του Δουβλίνου και ζήτησαν ηρεμία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποδοθεί κίνητρο. «Ένα άτομο έχει συλληφθεί, δεν αναζητούμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το ίδιο το περιστατικό αυτή τη στιγμή, αλλά η έρευνα προφανώς θα ξεδιπλωθεί», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter