Ισόβια και στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ισόβια και στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Με ισόβια κάθειρξη τιμώρησε η Δικαιοσύνη τους δράστες, ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, πριν από δύο χρόνια μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

“Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη και τους ενόρκους. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας”, δήλωσε αμέσως μετά την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου η Βίκυ Ζαφειροπούλου, χήρα του εκλιπόντα δικηγόρου που έχασε άδικα την ζωή του καθώς ήταν το το τραγικό θύμα μιας ζοφερής υπόθεσης εκβιασμού από σκληρούς κρατούμενους στον οποίο είχε αρνηθεί να ενδώσει .

“Εμένα δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους γιατί ήταν φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου” απάντησε η κα Ζαφειροπούλου στην ερώτηση “αν νιώθετε ανακούφιση για την απόφαση”.

Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία επέβαλε ομόφωνα:

Στον Ιμπραχήμ Μπραχιμάη, ο οποίος είχε πυροβολήσει τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ισόβια επιβλήθηκαν και στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter