Ισόβια στη «μαύρη χήρα» – O πατέρας του θύματος ξεσπά! (Video)

Ισόβια στη «μαύρη χήρα» – O πατέρας του θύματος ξεσπά! (Video)

Ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση έκρινε το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης την Δήμητρα Βούλγαρη, για την δολοφονία του Καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα της Αργολίδας τον Δεκέμβριο του 2014 με απόφαση του χθες το μεσημέρι.

Σημειωτέον ότι η ίδια επέλεξε να μην είναι παρούσα κατά την αναγγελία της ποινής, ενώ περίπου στις 02:00 ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του θύματος, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης.

Ακόμη, καταδικάστηκε σε 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Επίσης το Δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου για τη διερεύνηση τυχών ποινικής ευθύνης-συμμετοχής στον Π.Α.,τον φίλο του καπετάνιου στο σπίτι του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος.

Την πλήρη ικανοποίησή του έδειξε ο πατέρας του καπετάνιου για την καταδίκη της Δήμητρας Βούλγαρη. «Ηρέμησε η ψυχή μου, νιώθω δικαιωμένος. Ευχαριστώ όλους τους δικαστές, που έκαναν καλά τη δουλειά τους.» δήλωσε μετά το πέρας της δίκης ο πατέρας του άτυχου καπετάνιου, ο οποίος, σημειωτέον, ήταν όλες τις μέρες της δίκης στο κτίριο του δικαστηρίου και καθόταν στωικά, τραγική φιγούρα, σε μια καρέκλα κοντά στη σκάλα, προχώρησε σε δηλώσεις δείχνοντας την έντονη κόπωσή του καθώς η ώρα ήταν περασμένη, αλλά και την ανακούφισή του για το τέλος της δίκης και την απόδοση δικαιοσύνης για τον χαμό του γιου του.

Για τον αδελφικό φίλο του γιου του, είπε ότι φαίνεται και αυτός ότι είναι μπλεγμένος , αλλά έδειξε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη η οποία θα αναλάβει την υπόθεσή του.

Πηγή:http://www.arcadiaportal.gr/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter