Ισοπαλία η ΑΕΚ, με το μυαλό στο Κύπελλο

Ισοπαλία η ΑΕΚ, με το μυαλό στο Κύπελλο

Σε αγώνα που έμοιαζε με φιλικό, έφερε 1-1 μες στα Γιάννενα

Mε το μυαλό της αποκλειστικά στραμμένο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και χωρίς να πολυνοιάζεται για τα πλέι-οφ της Super League, η ΑΕΚ έκλεισε την κανονική περίοδο με ισοπαλία 1-1 στα Γιάννινα. Ο αγώνας θύμιζε περισσότερο φιλικό, παρά επίσημο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε στον πάγκο ή εκτός αποστολής σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα στο σαββατιάτικο ραντεβού τίτλου με τον ΠΑΟΚ. Από τη συνήθη ενδεκάδα της ΑΕΚ, ξεκίνησαν σήμερα στους Ζωσιμάδες μόνο οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 38ο λεπτό, με δεξί σουτ του Λίλα, ο οποίος έπιασε στον ύπνο τον τερματοφύλακα Μπάρκα. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 80’, με θεαματικό σουτ του εφεδρικού χθες Πατίτο από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και έχασε ευκαιρία νίκης στο 89’ με το άστοχο κοντινό πλασέ του Πέκχαρτ.

Από τις υπόλοιπες φάσεις του παιχνιδιού, ξεχώρισε η απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του ΑΪντάρεβιτς στο 54’.

Ο διαιτητής Κοτσάνης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βάργκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Νικολιάς, Ναδάλες (52’ Κούτρης), Λίλα, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μαμπουλού, Ακόστα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Σιμόες, Αίντάρεβιτς, Βάργκας (59’ Πατίτο), Μπακασέτας, Αλμέιδα (67’ Μάνταλος), Πέκχαρτ.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter