Iσοπαλία – «ψαλίδι» στις πιθανότητες σωτηρίας για Απόλλωνα, 1-1 με το Βόλο

Iσοπαλία – «ψαλίδι» στις πιθανότητες σωτηρίας για Απόλλωνα, 1-1 με το Βόλο

Γκέλα για τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, καθώς παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον αδιάφορο Βόλο και έτσι δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 11’ με τον Ρεγκατέν, ενώ στο 13’ έχασαν σημαντική ευκαιρία. Ο Μπαρτόλο σέντραρε από αριστερά, ο Φαν Βέερτ έπιασε το σουτ στη κίνηση και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σόρτσαν.

Στο 16’ ο Φερνάντες έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και έπιασε δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» στο πρώτο μέρος δεν ήταν απειλητική επιθετικά. Στο 42’ ο Ντάουντα από πλεονεκτική θέση σούταρε άστοχα.

Το σκορ άνοιξε στο 59’. Μετά από πάσα του Ρεγκατέν, ο Μπαρτόλο άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, αυτή έφτασε στον Φερνάντες που πλάσαρε τον Σόρτσαν και έκανε το 0-1!

Στο 71’ ο Βόλος είχε και δοκάρι μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες.

Ο Απόλλων ισοφάρισε στο 81’. Ο Βιτλής έβγαλε την σέντρα και ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 90’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο» της νίκης με τον Εμπακόγκου, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αλβες, Μεταξά, Σιέλη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες (73’ Φερνάντες Μ.), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Φατιόν, Κάστρο (73’ Τσιμπσάχ), Σλίβκα (60’ Εμπακόγκου), Μαρτίνες (87’ Κραγιόπουλος), Ντάουντα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (77’ Κορέα), Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Π. Φερνάντες (88’ Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

***Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος ήταν στο «τιμόνι» του Απόλλωνα σήμερα, αφού ο Μπάμπης Τεννές δεν ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter