Ισοπαλία στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1, στην… πρίζα οι φιλοξενούμενοι, καθώς μένουν εκτός Ευρώπης

Ισοπαλία στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1, στην… πρίζα οι φιλοξενούμενοι, καθώς μένουν εκτός Ευρώπης

Το ντέρμπι της Τούμπας δεν ανέδειξε νικητή, ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία στην ΑΕΚ (1-1), η οποία παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται έξω από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στο 6’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσόλακ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, διότι ο Κροάτης φορ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 15’ με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Κριχόβιακ έστρωσε την μπάλα στον Αμραμπατ κι αυτός με σουτ στη κίνηση νίκησε τον Πασχαλάκη (1-0).

Στο 20’ ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2 και ο Δικέφαλος του Βορρά ισοφάρισε στο 27’. Ο Τσούμπερ έχασε την μπάλα, ο Μουργκ την έστρωσε στον Τσόλακ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο 34’ η ΑΕΚ έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία. Ο Χατζισαφί πάσαρε στον Σιμάνσκι στο ύψος του πέναλτι, ο Πολωνός σούταρε, αλλά ο Μιχάι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η Ενωση συνέχισε να πιέζει και στο 38’ «πέταξε» άλλη μία ευκαιρία. Ο Ρότα έβγαλε την σέντρα, ο Μάνταλος πήρε την κεφαλιά με τον Πασχαλάκη να διώχνει την μπάλα. Ο Άμραμπατ πήρε το ριμπάουντ και αστόχησε

από πλεονεκτική θέση. Προφανώς ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αιφνιδιάστηκε και γι’ αυτό δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» που του δόθηκε.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζίβκοβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες με μεγαλύτερη αυτή στο 83’ με τον Ολιβέιρα να «σημαδεύει» το δοκάρι του Στάνκοβιτς. Αλλο γκολ δεν σημειώθηκε και έμεινε το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Καμπάκοφ (Βουλγαρία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Mιτρίτσα, Σάστρε, Ρότα, Χατζισαφί, Κριχόβιακ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Αμραμπατ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (68’ Λύρατζης), Σάστρε, Βαρέλα (46’ Ινγκασον), Μιχάι, Σβαμπ, Σοάρες (74’ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (82’ Ακπομ), Μουργκ, Τσόλακ (82’ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86’ Φράνσον), Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ (92’ Ανσαριφάρντ).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter