ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία θρίλερ με πρωταγωνιστή το… VAR

ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία θρίλερ με πρωταγωνιστή το… VAR
SUPER LEAGUE / ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια της φετινής Super League, ΟΦΗ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το VAR να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι αφού από τα έξι γκολ που σημειώθηκαν στο ματς μέτρησαν μόνο τα δύο!

Οι Κρητικοί σημείωσαν δύο γκολ με τους Μαρινάκη (23’) και Ντίκο (33’) αλλά ακυρώθηκαν από το VAR σωστά ως οφσάιντ. Πριν το 2ο γκολ είχε δοκάρι σε κοντινό σουτ ο Μοσκέρα. Στο 36’ ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Κόμπα. Αρχικά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά μέσω VAR σωστά μέτρησε (0-1). Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκαρσία με 2η κίτρινη και στο 45’+2’ ο Μοσκέρα πήγε με τακουνάκι στον αέρα να πετύχει καταπληκτικό γκολ αλλά ο Κόστιτς με εντυπωσιακή απόκρουσε έδιωξε σε κόρνερ.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ πίεσε από την αρχή για την ισοφάριση, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι γηπεδούχοι με αιχμή τον Μοσκέρα είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση που ήρθε τελικά στο 60’ με έναν κεραυνό του Θοράρινσον έξω από την περιοχή (1-1).

Στο 60’ ο Βόλος πέτυχε πάντως γκολ με τον Μωραϊτη αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, ενώ ο Κόστιτς έσωσε τη βολίδα του Αμπάντα (77’). Στο 89’ ακυρώθηκε ένα ακόμη γκολ στο ματς, του Μεγιάδο μέσω VAR και αφού κλήθηκε ο ρέφερι να δει τη φάση στο μόνιτορ, όπου ήταν οφσάιντ ο Ντίκο που μετείχε στη φάση…

Ο διαιτητής Ανδριανός «κιτρίνισε» τους Γκαρσία (2), Κόμπα, Ντίκο, Γκαγιέγκος, Μαρινάκη, Μπαριέντος.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (85’ Λάρσον), Αμπάντα (77’ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος (46’ Λουίς Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62’ Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Άλχο (79’ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79’ Γκλαβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62’ Κορνέτ), Κίτσος (46’ Μωραϊτης), Ντέλετιτς (58’ Μύγας), Γκαρσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter